donderdag 13 november 2014

Ik? Een stoere vrouw?!

Goh, wat ontzettend leuk is bloggen toch. Het kan soms zomaar ineens wat opleveren. Gisteren werd ik aangenaam verrast door de dames van stoere vrouwen sporten

Die stoere vrouwen spreken mij wel aan, sporten veel, schrijven leuk, zijn eh..stoer dus. Ja dat bevalt mij wel. Is wel wat voor mij. Ik sport toch ook! En ik ben toch ook stoer (kuch kuch). Ik heb een gastblogje geschreven voor de dames nadat ik hiervoor een oproep zag en prompt werd het ineens een soort van wedstrijd waarbij zij zoeken naar een regelmatige blogger. En ik werd gevraagd mee te doen. Blijkbaar was mijn blogje leuk! Dat vind ik zo bijzonder om te horen. Dat anderen mijn stukjes leuk vinden. Dat is een heel erg fijn compliment. En van complimentjes groei ik, zo ijdel ben ik wel. Leuk, leuk, leuk. 

Gisteren stond mijn blog dus ineens op de site van de dames. Met het verzoek aan allen om ’m toch vooral leuk te vinden en te delen enzo. Er gaat namelijk een aller-aller-allerleukste blogger uitkomen die vaker mag schrijven. Jemig, dat is ineens wel heel erg echt en spannend enzo. Ben ik zomaar ineens verwikkeld in een wedstrijd. Goh. 

Ik laat het allemaal maar een beetje gebeuren geloof ik. Al is het wel een verdomd goede stok achter de deur om te blijven lopen, mocht ik als winnaar uit de bus komen. Ik moet natuurlijk wel wat te schrijven hebben. Waar zijn mijn loopschoenen?! Ik ga NU lopen!

3 opmerkingen: